DANISH EDITION   /   DANSK UDGIVELSE

DANISH EDITION / DANSK UDGIVELSE

Torben Thoger: Den Store Bastiansen
Klik på iTunes symbolet og køb MP3 tracks eller hele albummet "Den Store Bastiansen"

Klik på iTunes symbolet og køb MP3 tracks eller hele albummet "Den Store Bastiansen"

I denne introduktionsvideo til den digitale udgivelse af albummet "Den Store Bastiansen" medvirker ophavsmændene Dan Schlosser og Torben Thøger. På albummet står Dan for tekst og indtaling og musikken er komponeret og indspillet af Torben. Denne video er tilrettelagt af Dan og Torben og det er Torben Thoger Productions der har produceret videoen i 2014. Illustrationer: Dorte Karrebæk. Øvrige medvirkende på albummet er Mette Lund, Lærke Lund og Kasper Thøger. Musikken er produceret af Torben Thøger og premastereret i Irhøj Lydstudio i 1997. Albummet er første gang udgivet som CD samme år.   
Den Store Bastiansen er versificerede lærestykker til forbedrelse af vore børn og deres opførsel. Dan Schlosser reciterer til nymodens musikledsagelse af  Torben Thøger.

Totalopdragelse!

Disse opbyggelige historier vil få såvel børn som voksne til straks at slippe dårlige vaner, som f.eks. at pille sig i næsen og række tunge. Dan Schlosser har stået for tekst og indtaling, mens Torben Thøger har komponeret, arrangeret, indspillet  og produceret. D'herrer mødes i et musikalsk univers, som det ene øjeblik vibrerer med højklassiske
sekvenser og det næste gungrer med heavy-guitarer og juhu-piger.

Dan Schlosser har i efterhånden mange år ikke alene haft et omfattende virke som skuespiller, speaker og presenter, men også som instruktør og forfatter. Dertil kommer en mængde præstationer som presenter på både TV og på utallige kommercielle produktioner.

Komponist, sangskriver, musiker og filmskaber Torben Thøger (Torben Thoger) nyder international succes med sin smukke og kraftfulde musik og sange og hans filmproduktioner. Torben har komponeret og produceret original musik siden halvfjerdserne i mange stilarter for film, tv, musicals, multimedier og til sine egne musik-, film- og videoproduktioner, som også omfatter kommercielle produktioner i Danmark og udlandet.